„Mergi în viaţă cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe faţă şi cu un scop măreţ în inimă.” William James.

Zâmbetul înlocuiește cu succes orice formă de salut sau de politețe. Doar cei care-și dau prea multă importanță de sine nu vor aprecia un zâmbet, îți recomand să eviți astfel de persoane, nimic bun pentru tine nu vei câștiga de la ei, nici măcar un zâmbet.

Zâmbetul este salutul omului înțelept, nu ignora înțelepciunea copiilor, un copil care zâmbește este de două ori mai deștept decât tine când ești sobru și serios.

Zâmbetul spontan, fără motiv are drept cauză iubirea necondiționată. Când zâmbești astfel, Dumnezeu se coboară în tine și dă binețe oamenilor.

Oricât de iluminat ai fi dacă ai uitat să zâmbești ți-ai pierdut deja lumina pe care ți-o conferi. Dacă, crezi că nu ai ajuns „evoluat spiritual” dar ai învățat să zâmbești din inimă ești mult mai aproape de obiectivul tău decât crezi.

Zâmbetul este magnetic atrage automat toate energiile pozitive în jurul tău, zâmbetul este cea mai mare putere care este la îndemâna tuturor oamenilor, zâmbește și-i vei cuceri pe toți din jurul tău.

Zâmbetul este magic, el te aduce instant în prezență și este și molipsitor, îi determină și pe ceilalți să revină cu picioarele pe pământ. Zâmbește constant și viața ți-se va schimba în bine.

 

Sursa: eutusicumine.wordpress.com

Sursa foto: pixabay.com

 

Opinii

Nici o opinie la aceasta pagina.

Părerea ta contează.