Curs Reiki

Energia electromagnetica subtila care curge prin întregul univers fizic

Reiki este o tehnică japoneză "primită" prin meditație (GASHO) și dezvoltată de Dr. Mikao Usui, aceasta tehnica utilizand energia (Ki) universala (Rei) in scop de cultivare si vindecare,  pentru dezvoltare mentala, reducerea stresului, in functie de necesitatile fiecarui participant. Ki (Chi, Qi, Prana, Energia Radianta) este denumirea dată unei energii electromagnetice subtile care curge prin întregul univers fizic şi prin fiecare fiinţă umană. De asemenea, Ki poate reprezenta gândurile şi viziunile dumneavoastră pentru crearea unei vieţi împlinite.

Daca la inceputuri, Maestrii Reiki formati de Dr. Mikao Usui formau o casta, sistemul fiind transmis doar in Japonia, mai tarziu dna. Hawayo Takata este cea care deschide portile Reiki catre universalitate, formand primii 22 de Maestrii Internationali de Reiki. Fiecare dintre acesti Maestrii Internationali au dorit sa implementeze ceva nou alaturi de ceea ce deja au primit, ceea ce a condus la aparitia si dezvoltarea mai multor sisteme de Reiki pe langa cel care ii poarta numele Doctorului Mikao Usui (Reiki Usui sau Reiki traditional), printre acestea numarandu-se: Reiki Tibetan, Karuna Reiki®, Gendai Reiki Ho, Tehnica Radianta®, Shambala Reiki, Agartha Reiki®, Vaste Reiki®, etc.

 

Ce transformari iti aduce acest curs:


Reiki este o tehnica energetica extrem de puternica, ce iti aduce transformari imense, atat la nivel fizic, cat si mental si spiritual; astfel, prin chakrele palmare realizandu-se transferul de energie, fie catre propriul corp, prin autotratament, fie de la Practicianul Reiki, catre pacient.

De asemenea, Reiki reprezinta si o cale de evolutie, nu numai o metoda de accesare a Energiei Universale.  Pentru a putea utiliza tehnica Reiki este necesara racordarea ta la Energia Universala, aceasta realizandu-se in cadrul unei initieri specifice fiecarui Maestru Reiki. 

Initierea de Reiki reprezinta o experienta personala profunda, si inaltatoare,  putand fi perceputa si ca o calatorie in cadrul careia tu de descoperi pe tine, ca Fiinta de Lumina.

 

Printre beneficiile Reiki pot fi enumerate:

  • Imbunatatirea starii de sanatate si a starii de bine a intregului organism;
  • Echilibrarea chakrelor si a campurilor energetice;
  • Eliberarea de starea de stres si tensiune, creand o stare de bine, de armonie cu intreaga planeta;
  • Imbunatatirea somnului;
  • Reducerea durerilor;
  • Cresterea vibratiei  energetice;
  • Sustinerea vitalitatii intregului organism;
  • Incetinirea procesului de imbatranire, etc.

 

 


Data incepere: 22 mai 2017

Durata: 4h

Locatie: Str. Carol Knappe 44A, Bucuresti

Investitie: 168 Lei

Conditii de participare:

Se recomanda ca participantii sa nu prezinte handicap psihic, afectiuni psihologice sau boli infectioase. De asemenea, se recomanda ca varsta participantilor sa fie peste 14 ani (intre 14-18 ani, cu acordul parintilor).